REFUGEES WELCOME TO CATALONIA: A PRACTICAL GUIDE

martes, 12 de abril de 2011

I per què no reduim la despesa militar? Apunta't a les mobilitzacions!

Un cop el SIPRI ha fet públiques les dades de la despesa militar mundial del 2010, organitzacions d’arreu del món han convocat per avui 12 d'abril, per primera vegada, el Dia Mundial d’Acció sobre la Despesa Militar. A Catalunya, la Fundació per la Pau i Justícia i Pau llancen un manifest que compta amb el suport de federacions d’ONG, entitats i personalitats a títol individual. A l'enllaç que us adjunto trobareu més informació i el lloc on poder signar per solidaritzar-vos amb el manifest.
Per una altra banda, a la Plaça del Pi de Barcelona, cada dimecres a les 19 h. Des del 6 d’abril fins que el Parlament aprovi els Pressupostos es fan 10 minuts de silenci. Sense pancartes individuals i al darrere d'una pancarta amb el lema "Invertim en futur, ni un pas enrere. Prou retallades socials". Inici coincidint amb les campanades de les 19 h. El final estarà marcat per aplaudiments.
Per últim, recorda que
el 14 d'Abril a les 18h a la Pl. Sant Jaume, sindicats, Associacions de veïns i entitats ciutadanes convoquen una concentració en contra de les retallades socials del govern de la Generalitat.

No hay comentarios: