REFUGEES WELCOME TO CATALONIA: A PRACTICAL GUIDE

miércoles, 22 de junio de 2011

Un home roba un dòlar d'un banc per ser empresonat i rebre atenció mèdica

Richard James Verone va entregar una nota a una de les empleades d'un banc de Carolina del Nord (EUA) informant del robatori i es va asseure al sofà de l'entitat esperant que el detinguessin. Verone, de 59 anys i a l'atur, té diversos problemes de salut

Un home nord-americà ha sigut empresonat a Carolina del Nord després d'haver robat un dòlar en un banc de la localitat de Gastoia.
Segons publica The Huffington Post, Richard James Verone, de 59 anys i a l'atur, va entregar una nota a una de les empleades del banc amb el missatge “això és un robatori. Si et plau, dóna'm només un dòlar”. Acte seguit, l'home es va asseure al sofà de l'entitat bancària esperant que vinguessin els agents de policia per detenir-lo.
Verone, que té diversos problemes de salut, va declarar davant la policia que havia dut a terme el robatori per poder ingressar a la presó i rebre tractament mèdic gratuït.
L'executiu nord-americà va aprovar el març del 2010 la major reforma del sistema sanitari des del 1965. El projecte va ser dissenyat per proporcionar assegurança mèdica a milions de nord-americans que actualment no en disposen. No obstant això, un any després de la posada en marxa de la nova llei, el nombre de persones sense cobertura mèdica continua sent aproximadament el mateix, en part perquè la gran majoria de mesures aprovades s'implementaran en els propers tres anys.
Aquest mes, els governadors republicans han tornat a presentar esmenes a la reforma per sol·licitar que es mantinguin els nivells de cobertura mèdica actuals per a la gent amb pocs recursos.
Verone serà jutjat el pròxim 28 de juny. Mentrestant continua ingressat a presó sota fiança.


1 comentario:

jose luis regojo dijo...

On son els indignats nordamericans?